Ankerhagen Barnehage
Hjem Om BarnehagenPersonaletPraktisk informasjonDette er vi opptatt avS√łke barnehageplassKontakt oss

Personalet

Kompetansen til personalet i barnehagen er en av de viktigste faktorene for god kvalitet i arbeidet med barns trivsel og utvikling. I Ankerhagen barnehage er vi pr. dags dato 12 ansatte med til sammen 76 års erfaring fra barnehageyrket.
Vi har 5 ansatte med barnehagelærerutdannelse og 1 ansatt med bachelor i pedagogikk. Både styrer og assisterende styrer har fullført styrerutdannelse fra BI. Samtidig har vi pedagogiske medarbeidere med god erfaring innen barnehageyrket hvor flere tar videreutdannelse innenfor barnehagefeltet. En blid og postitiv gjeng som stadig er på jakt etter å lære og utvikle seg.

Månestråle

Solglimt